Bancuri cu papagali



1. O tipa avea o papagalita care striga intr-una: sunt curva, sunt curva. Intr-o zi vine popa cu botezul si aude papagalita. Indignat ii cere tipei papagalita pentru 2 saptamini spunindu-i ca el are doi papagali evlaviosi care spun numai rugaciuni si poate o invata si pe ea lucruri sfinte. Tipa accepta. Zis si facut.

Ia popa papagalita, o duce acasa la el si o pune in colivie cu papagalii lui. Papagalita incepe sa strige:
- Sunt curva, sunt curva! La care papagalii popei:
- Vezi bai ca nu ne-am rugat degeaba!


2. Dis-de-dimineata, la Politie suna telefonul:
- Ajutor, trimiteti de urgenta masina de interventii! Pisica a intrat in camera.
Ofiterul de serviciu se enerveaza:
- Ce-i cu gluma asta proasta? Cine-i la telefon?
- Eu, raspunse papagalul.


3. Femeia merge în piata de animale. Vrea să facă o suprinză sotului.
- Bună ziua, doamnă!
- Bună ziua, as dori un papagal!
- Din păcate, doar un singur papagal avem. Adevărat că pînă acum a trăit la un bordel, dar este foarte drăgut.
Femeia îl cumpără. Acasă îl acoperă si îsi asteaptă sotul iubit. Sotul ajunge acasă, intră în cameră, sotia ia bucata de cîrpă de pe colivie. Papagalul se uită jur împrejur si spune:
- Hm cameră nouă, hm pat nou, hm curvă nouă. Salut, Gheorghe!


4. La un coafor, patronul a instalat un papagal colorat la intrarea în salonul lui. De fiecare dată cand o blondă trece prin faţa salonului de coafură, papagalul îi strigă:
- Ei, Curvă! Ei, Curvă!
Intr-o zi, săturată de pasăre, fata intră în salon şi se plânge patronului. Pentru a-l pedepsi, patronul decide să vopsească papagalul în negru. Câteva zile mai tarziu, blonda trece din nou prin faţa salonului de coafură şi papagalul rămane mut. Mirată, tânara se opreşte şi-i spune:
- Hei! Acum nu mai spui nimic? Nu mai faci pe şmecherul?!
Papagalul îi răspunde cu calm:
- Când sunt în smoking, nu vorbesc cu curvele!


5. Un bucurestean primit de ziua lui un BMW tunat.Ca sa vada cat de puternica este masina o scoate la plimbare pe strazile Bucurestiului. Prinde 350 km la ora si loveste un papagal. Speriat soferu duce papagalu la un veterinar unde doctoru baga papagalu in perfuzii. Sta papagalu 3 luni in perfuzii si in coma iar veterinaru il pune in colivie cand se trezeste vede in fata gratii in stanga gratii in dreapta gratii in spate gratii s spune: Aoleu l-am omorat pala cu BMW


6. Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camara. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congeletorului. Papagalul zice: "Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta!" Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul: "Apropo... doar asa, de curiozitate; gaina cu ce-a gresit?"


7. Alinuta de ce ai adus papagalul la scoala?
Pai l-am auzit pe tata spunandu-i mamei:
,, Dupa ce pleaca copilul la scoala iti fac praf pasarica"


8. Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cum tocmai baga banii in sac aude o voce: "Isus te priveste!" Se uita el in toate partile si nu vede nimic. Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce: Isus te priveste!" Se uita hotul si vede un papagal. Papagalul ii zice "Pe mine ma cheama Moise da sa stii ca Isus te priveste". Hotul rade si intreaba" Ce tampit isi boteaza papagalul Moise?"
Papagalul: "Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Isus."

Un comentariu: